Image

Om Oss

Vi er to fremoverlente jenter med skapertrang. Vi utfører både hel- og delstylinger av leiligheter, eneboliger, hytter, kontorlokaler og større prosjekter. Vi har et stort varelager som hele tiden fornyes for å gi deg det siste innenfor årets trender. Med to hoder som jobber godt både sammen og alene skal vi gi kunder i Grenland, Telemark og Vestfold prosjekter som skiller seg ut i markedet og oser av kvalitet.  Vi satser på kreativitet og kvalitet til alle våre kunder. 

Gry Homleid, eier og driver av Grys interiør og boligstyling, har drevet med boligstyling i Grenland og Telemark de 8 siste årene. Hun kjenner derfor markedet og kundene meget godt. Elisabeth Halbjørhus, eier og driver av PUREINTERIOR er opprinnelig utdannet markedsfører men har god erfaring innenfor interiørbransjen da hun de siste 5 årene har bygget seg opp et eget merkenavn på sosiale medier. Hun driver den prisnominerte bloggen www.pureinterior.no som igjen har generert til mye privat og kommersiell bolig- og interiørstyling med ulike samarbeidspartnere og kunder. 

Vi har noe ulik stil, noe som kommer oss til gode i dette yrket. Telemarksregionen består av utrolig mange forskjellige kunder og kjøpegrupper. Vi får frem det beste i hverandre og møter alltid kundens behov. Vi utfyller hverandre ved å ha en ulik tilnærming til stylingen og treffe derfor en enda større målgruppe enn tidligere. I tillegg har vi mulighet til å gape over enda flere kunder og tilby hurtig og effektiv levering med enda høyere standard. 

Ta gjerne kontakt med en av oss for en uforpliktende boligprat eller gratis befaring av boligen din. 

Kontakt

Gry Homleid

Image